סולו סושי בר אילת
שף טומי בלארדי
שף טומי בלארדי הוא מהשמות הבולטים של המטבח היפני בישראל, לצד הרזומה העשיר שלו הכולל עבודה במסעדת שלושה כוכבי מישלן בספרד, שף טומי הוא גם דמות צבעונית ויוצאת דופן – בדיוק כמו המנות שהוא מייצר. יחד איתנו, שף טומי הצליח להגשים חלום ישן ולפתוח בר סושי באילת שכולו על טהרת הים האדום.
סולו סושי בר אילת
בחצי השנה האחרונה יצאנו לדרך קשה וארוכה ארוזים במטרה אחת, יחידה ומיוחדת – להביא לכם חוויה קולינרית אחרת. לגמרי אחרת.
כזו שמשלבת לוקיישן מושלם, אווירה שונה וטעמים שלא ידעתם שקיימים.
לטובת המטרה גייסנו יועצים, מעצבים, אנשי מקצוע ואת שף טומי, הסושי מאסטר המופלא שגרם לנו להבין שסושי זה הרבה יותר מסושי.
שף טומי התעקש שהדגים יהיו “אילתים” אז חברנו לדייגי אילת שיספקו לנו את הדגים, אנחנו התעקשנו שהכלים עליהם נגיש את המנות המופרעות שלנו יהיו גם כן “אילתים” אז חברנו לנוער הנהדר של “הבית של סוזן” שייצר עבורנו את הכלים.
היום הדרך הארוכה הסתיימה וכולנו יכולים להיות גאים.
יש לנו סושי אילתי טוב. אפילו טוב מאד.